vrijdag 2 augustus 2013

Upgrade!

C Venues, de zaaluitbater, heeft zowel voor Pinokkelijn als voor EJA een betere zaal voorzien! Voor hen kwam dat beter uit in de planning, en voor ons betekent het ruimere podia... en nog meer stoeltjes in de zaal.

Pinokkelijn zal nu optreden in de hoofdzaal van 'C Too', een gebouw vlak naast het kasteel van Edinburgh. De zaal zelf ademt een knusse gezelligheid uit; het publiek zit in een U-vorm rond het speelvlak. Ideaal voor intieme voorstellingen dus, hoewel er toch maar liefst 155 toeschouwers binnen kunnen! We zijn er zeker van dat 'A Marriage Proposal' hier erg goed tot zijn recht zal komen.

 

EJA verhuist naar het hoofdgebouw van C Venues, op de hoek van Chambers Street en South Bridge, een zijstraat van de Royal Mile. Op elke van de 4 verdiepingen bevindt zich een theaterzaal. EJA moet 3 trappen op, richting zaal '+3' - qua naamgeving is C Venues hier wat minder creatief geweest, maar kom. De 169 zitjes zakken netjes in auditoriumstijl af naar het ruime speelvlak: 9m bij 5,5m! Die ruimte kan EJA wel gebruiken, op momenten staan er maar liefst 18 acteurs/actrices samen onder de theaterspots!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten