dinsdag 6 augustus 2013

Welke voorstellingen kunnen we bezoeken? (deel 3)

Nog een kleine update
We brengen een afgedrukte versie mee naar de bus, zodat jullie kunnen nadenken over de voorstellingen die je wil bezoeken.

the cautionary Tales of Struwwelpeter
Deze voortelling kan je bezoeken op 9 of 10 augustus. Op 9 augustus is de voorstelling om 16.20 u.; op 10 augustus om 14.20 u. De voorstelling kost 5 pond. De voorstelling vindt plaats net buiten de stad.
cautionary tales of Struwwelpeter

Deze voorstelling wordt gespeeld door een aantal leerlingen van The American High School Theatre Festival. Misschien kunnen we 'uitwisselen'. Zij kijken bij ons ... wij kijken bij hen.

a marriage proposal
Deze voorstelling is van Pinokkelijn die samen met ons naar Schotland reizen. Sommigen zagen de voorstelling al. Anderen nog niet. Het zou fijn zijn als de Essense verenigingen mekaar steunen. En ... het is bovendien een grappige voorstelling in stevig Engels. Met een beetje uitleg vooraf ben je helemaal mee... De voorstelling speelt in C too en is gratis met onze C-pas.
We kunnen de voorstelling zien op 9 augustus om 22.05 u.
marriage proposal

Wie de voorstelling nog niet zag ... je wordt verwacht!


Bianco 
Deze circusvoorstelling krijgt mooie kritieken. Kostprijs is 16 pond. Maar als je het filmpje bekijkt, lijk je wel waar voor je geld te krijgen. We kunnen deze voorstelling bezoeken op 8 of 9 augustus.om 20 u. of op 10 augustus om  14.30 u.
bianco
http://www.nofitstate.org/shows/bianco/video

Voor deze voorstelling is de bus nodig. Ongeveer drie kwartier stappen vanuit de jeugdherberg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten